CK Henie

Småheniene

Småheniene
RELATERTE NYHETER
Småheniene

 

Bømarka

Det ser ut som det fungerer ganske greit å sende ut SMS med møtested i forkant av hver trening så vi fortsetter med det inntil videre. Grunnen til at vi ikke har et fast møtested er at barna er under ti år og ikke er gamle nok til å sykle langs vei, samt at det er begrenset hvor langt de klarer så sykle. 

Dette kreves for å stille på trening:
Barnet må være mellom seks og ti år og kunne sykle trygt alene. Av sikkerhetsutstyr er hjelm et minimum, i tillegg trengs en godt vedlikeholdt passende sykkel. Sjekk alltid bremser og luft i dekkene. En time trening krever at barna er friske, har mat i magen, har med drikkeflaske og har passe med klær på, alt etter vær og vind. I starten er det fint at foresatte foresatte er med, gjerne på sykkel om det passer for dere og spesielt om barna er av de yngste eller trenger litt tid på å bli kjent i miljøet. Flere foreldre velger å være med på hjul uansett og det synes vi er hyggelig. Noen ganger hører vi trenere med dere i forkant om dere kan støtte oss på treninger slik at vi er tilstrekkelig med voksne. 
 
For å få et godt miljø trenger vi en god dialog med dere foreldre og vi setter stor pris på tilbakemeldinger, både på godt og vondt. Vi veileder gjerne, både når det gjelder valg av utstyr og bekledning. Hvis det er noe vi ikke kan svare på så henviser vi gjerne videre. På dette nivået er det ikke store krav til spesielle klær eller spesielt kostbare sykler. Man bruker det man har, så lenge det fungerer tilfredsstillende. Barna vil få utdelt klubbens trøye til låns (så fremt vi har på lager) etter noen ganger på trening og de bestemmer seg for å være med videre.
 
Vi har en flott gruppe nå, med både gutter og jenter. Det ser ut som de har funnet seg vel til rette og at de opplever treningene positivt, både sosialt og i forhold til egen mestringsfølelse. Vi ønsker å ha fokus på sykkelglede og å utfordre seg selv, ikke konkurranse mellom barna. Nye barn ser ut til å gli raskt inn i gruppen. 
 
Vi gleder oss over en flott andre vårsesong sammen med alle Småheniene. Hjertelig velkommen på trening, både nye og 'gamle'!

CK Henie

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift